Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

HEVOSURHEILUAUTO - LAND ROVER DISCOVERY SPORT

HEVOSURHEILUAUTO - LAND ROVER DISCOVERY SPORT

Tuskin mikään toinen automerkki sopisi paremmin Helsinki International Horse Shown pääyhteistyökumppaniksi kuin Land Rover. Tätä mieltä on myös koko hevosurheilumaailman tuntema, Helsinki International Horse Shown tapahtumajohtaja Tom Gordin.

- Land Rover tekee näyttävää yhteistyötä hevosurheilun parissa ympäri maailman, joten olen erittäin tyytyväinen monivuotisesta kumppanuudestamme Land Roverin kanssa. Hevosurheilun kantamaana voidaan pitää Iso-Britanniaa, joten yhteistyölle on luontevat juuret, mutta erityinen yhteys syntyy tuoteominaisuuksista, sanoo Gordin.

- Minulla on vuosikymmenen kokemus maastoautoista, mutta en ole koskaan aikaisemmin kohdannut yhtä vetokykyistä autoa kuin Land Rover, Gordin kertoo. Organisaatiollamme on käytössä Land Rover Discovery Sport ja se on täydellinen kumppani hevostrailerin vetämiseen. Samalla voimalla ja tekniikalla liikkuvat helposti myös veneet ja asuntovaunut, Gordin jatkaa.

Discovery Sport edustaa Land Roverin perinteitä ja nykyaikaa tyylikkäästi. Jopa 2500 kg vetokyvyn lisäksi auto tarjoaa runsaasti tilaa, ripauksen brittiläistä eleganssia ja Land Roverin legendaariset maasto-ominaisuudet. Discovery Sport on aina nelivetoinen ja varustettu automaattivaihteistolla ja Terrain Response-järjestelmällä. Discovery Sportin voi valita myös 5+2-paikkaisena versiona.

- Itse yllätyin positiivisesti myös auton ulkomittojen ja sisätilojen suhteesta. Discovery Sport on sulavalinjainen ja järkevän kokoinen, mutta sisällä on erittäin reilut tilat matkustajille ja tavaroille. Uskon, että tämä auto sopii todella hyvin moneen eri käyttötarkoitukseen, niin harrastuksiin kuin perheen arkiajoon, Gordin arvioi.

Helsinki International Horse Show järjestetään tänä vuonna jo 34. kertaa. Tom Gordinin ja Patrick Laguksen perustamasta tapahtumasta on kasvanut Suomen suurin vuosittain järjestettävä sisäurheilutapahtuma. Horse Show -viikon aikana Helsingin Jäähallissa nähdään 500 hevosta, 400 ratsastajaa ja 1000 kilpailustarttia. Yli 40 000 kävijän tapahtuman käytännön järjestelyistä vastaa lähes 500 vapaaehtoista hevosurheilun ystävää.

- Kehitämme tapahtumaa systemaattisesti ja tänä vuonna tuomme mukaan näytösluontoisesti kenttäratsastuksen. Rakennamme areenalle maastoesteitä ja luvassa on varmasti hieno uusi elämys, Gordin kertoo.

Land Rover tulee näkymään vahvasti koko tapahtuman ajan. Lauantain huipentuma on kansainvälinen, korkeimman tason esteratsastusta sisältävä Land Rover Grand Prix -näytös. Tapahtumassa on lisäksi mahdollisuus tutustua koko Land Rover-mallistoon ja testata Discovery Sportin maasto-ominaisuuksia omakohtaisesti.

- Toivotan kaikki hevosurheilun ystävät ja lajiin vielä tutustumattomat ihmiset lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan Helsinki International Horse Show:n ainutlaatuisesta tunnelmasta ja kilpailijoiden suorituksista, Gordin päättää.
 

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi