Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

HELSINKI INTERNATIONAL HORSE SHOW-ACADEMY

HELSINKI INTERNATIONAL HORSE SHOW-ACADEMY

Ensimmäinen Academy-ratsastaja on valittu

Tänä syksynä Helsinki International Horse Show ja Land Rover julkaisivat uuden Academy-hankkeen, jonka tarkoituksena on tukea nuorta nousevaa ratsastajaa. Haku huipentui kaksi viikkoiseen äänestykseen, jossa kuluttajat saivat Horse Show:n Facebook-sivuilla valita ensimmäisen Academy-ratsastajan. Tiukan ja vaiherikkaan äänestyksen voittajaksi nousi 24-vuotias Riina-Maria Rissanen huimalla yli 4500 reaktiosaaliilla.

Espoolainen Riina-Maria ilahtui voitastaan: "Kaksi viikkoa taisin olla aika mahdoton, kun jännitin miten äänestyksessä käy. Nyt on kyllä mahtava fiilis! Kiitos kaikille äänestäjille ja perheelleni ja tietysti uusille yhteistyökumppaneille. Ensi vuodesta tulee mahtava!"

Riina-Maria saa sovittuihin kilpailuihin käyttöönsä Land Roverin vetoauton ja Piccola Oy:n tarjoaman trailerin, TEHO:n ja Stable Novan järjestämiin kilpailuihin osallistumisen veloituksetta (yhdellä hevosella), BCM:n valmennusapua, sekä kutsun tulevan vuoden Helsinki Horse show’hun ilman erillistä karsintaa tai meeting-maksua. Myös Ypäjän Hevospistolta Akatemiaratsastaja saa valmennusviikonloppuja.

"Odotamme innolla alkavaa yhteistyötä. On hienoa päästä tukemaan nuorta ratsastajaa ja seuraamaan hänen uransa kehitystä." toteaa Brand Manager Mira Welling Land Roverin Suomen maahantuonnista.

Riina-Marian matkaa ensi vuoden Horse Show'un voi seurata Land Rover sosiaalisen median kanavissa.

Riina-Maria Rissanen on ensimmäinen Academy-ratsastaja, Land Rover

 

 

 

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi