Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

DEFENDER LIVES ON: V8 EDITION JUHLISTAA LAND ROVERIN 70-VUOTISTA TAIVALTA

DEFENDER LIVES ON: V8 EDITION JUHLISTAA LAND ROVERIN 70-VUOTISTA TAIVALTA
  • 405 hv Defender Works V8 juhlistaa Land Roverin 70-vuotista taivalta
  • 5.0 –litrainen bensiini V8 Defender on kautta aikojen tehokkain ja nopein Land Roverin rakentama Defender (0-60 mph 5,6 sekuntia)
  • Collector’s edition – mallia rakennetaan vain 150 kpl

Land Rover on julkaissut ainutlaatuisen Limited edition-version ikonisesta Defender-mallista. Defender Works V8 -Limited Edition koostuu uudelleen rakennetuista V8-moottorilla varustetuista malleista ja se juhlistaa Land Roverin 70-vuotisjuhlavuotta 2018. 

Defender Works V8 kunnioittaa aikaisempien vuosien tehokkaita Series III Stage 1 V8 malleja vuodelta 1979 sekä myöhempien vuosien malleja kuten 50-vuotisjuhlakokoelman autoja, joiden kaikkien arvostus keräilijöiden sekä Land Rover ystävien joukossa on viime vuosina kasvanut. 

Defender Works V8 on tehokkain ja nopein Defender, jonka Land Rover on historiansa aikana rakentanut. 5.0-litrainen vapaasti hengittävä V8-bensiinikone tuottaa tehoa 405 hv ja vääntöä 515 Nm (vakiomallin Defender tuotti 122hv ja 360Nm). Defender Works V8 kiihtyy 0-60 mph 5.6 sekunnissa, saavuttaen huippuvauhdin 106 mph (171 km/h).

Tim Hanning, Jaguar Land Rover Classic – johtaja:” On hienoa, että olemme pystyneet vapauttamaan Defenderin täyden potentiaalin. Defenderin, jonka rakastettu muoto on edelleen synonyymi Land Roverille, vielä 70 vuotta ensiesittelynsä jälkeen.

Alun perin ajatus V8 Defenderin uudelleen esittelystä syntyi jo vuonna 2014, jolloin vielä valmistimme Defender-mallia Solihulin tehtaallamme. Tiesimme että maailmalla on kysyntää tehokkaalle ja nopealle Defenderille.”

Defender Works V8 koostuu 150 etukäteen valitusta uudelleen rakennetusta Defenderista. Autoissa on V8-moottori, 8-vaihteinen ZF-automaattivaihteisto Sport asetuksella, tehokkaammat jarrut ja alustasarja (jäykemmät jouset sekä iskunvaimentimet ja kallistuksenvakaajat) sekä ainutlaatuiset 18-tuumaiset Sawtooth alumiinivanteet sekä 265/65 R 18 all-terrain renkaat.

Valittavissa on kahdeksan eri koriväriä, joista kaksi on satiiniviimeistelyllä – Santorini Black kontrasti katto, lokasuojien kaaret ja etusäleikkö - auto on viimeistelty väriin sopivilla alumiinisilla oven kahvoilla, polttoainesäiliön korkilla sekä konepellin Defender-kirjoituksella. Bi-LED etuvalot kuuluvat malliin vakiona.

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi