Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

ADVENTURE GENE -PELIN KÄYTTÖEHDOT

OSALLISTUMALLA ADVENTURE GENE -TESTIIN (“Peli”)
YMMÄRRÄT JA HYVÄKSYT SEURAAVAT KÄYTTÖEHDOT.
 
 • Vaikka “seikkailugeeniin” perustuvia tieteellisiä teorioita on esitetty, tiedostat ja hyväksyt, että tämä Peli ja sen lopputulos eivät ole millään tavalla minkään tieteellisen teorian mukainen “oikea testi” ja että Peli on tarkoitettu vain viihde- ja markkinointitarkoituksiin.
 • Jotta tästä ei syntyisi epäselvyyksiä, kyseessä ei ole kilpailu, eikä osallistujille myönnetä palkintoja Pelin missään vaiheessa.
 • Kaikki Pelissä esitetyt aktiviteetit on suorittanut ryhmä kokeneita ammattilaisia. Mitään aktiviteettia ei tule jäljitellä ilman koulutusta ja valvontaa.
 • Alle 18-vuotiaiden osallistumista Peliin ja Pelisivustoon tulee valvoa aikuinen/huoltaja.

 


VERKKOSIVUSTON KÄYTTÖEHDOT

LUE NÄMÄ EHDOT HUOLELLISESTI ENNEN SIVUSTON KÄYTTÖÄ

Verkkosivuston käyttöehdot

Nämä käyttöehdot (yhdessä siihen viittaavien dokumenttien kanssa) (“Käyttöehdot”) osoittavat ehdot, joiden mukaan voit käyttää verkkosivustoa www.adventuregenetest.com (Sivusto). Sivuston käyttöön kuuluvat pääsy sivustolle, sivuston selaaminen ja rekisteröityminen sivustolle.

Lue nämä Käyttöehdot huolellisesti ennen kuin siirryt Sivustolle, sillä ne koskevat Sivuston käyttöä. Suosittelemme, että tulostat kopion näistä ehdoista myöhempää tarkastelua varten. Käyttämällä sivustoa vahvistat, että hyväksyt nämä Käyttöehdot ja noudatat niitä.
Jos et hyväksy Käyttöehtoja, et saa käyttää Sivustoa.

Tietoja meistä

www.adventuregenetest.com on sivusto, jota hallinnoi Jaguar Land Rover Limited ("Jaguar Land Rover"). Jaguar Land Rover on rekisteröity Englannissa ja Walesissa Y-tunnuksella 1672070, ja sen rekisteröity toimisto on osoitteessa Abbey Road, Whitley, Coventry, CV3 4LF.

Sivustolle pääsy

Sivusto on käytettävissä ilman maksua. Emme takaa, että Sivusto tai sen sisältö on aina saatavilla tai häiriötön. Pääsy Sivustolle on sallittu väliaikaisesti. Voimme keskeyttää, peruuttaa tai muuttaa Sivuston osia ilman erillistä ilmoitusta. Emme ole vastuussa, jos Sivusto on joskus tietyn aikaa poissa käytöstä.
Olet vastuussa siitä, että teet kaikki tarvittavat järjestelyt, jotta pääset Sivustolle. Olet myös vastuussa siitä, että varmistat, että kaikki henkilöt, jotka käyttävät Sivustoa Internet-yhteytesi välityksellä, ovat tietoisia Käyttöehdoista ja muista ehdoista ja noudattavat niitä.

Teollis- ja tekijänoikeudet

Olemme Sivustomme kaikkien teollis- ja tekijänoikeuksien ja siinä julkaistun materiaalin omistaja tai lisenssin haltija. Näitä töitä suojaavat tekijänoikeuslait ja -sopimukset ympäri maailmaa. Kaikki tällaiset oikeudet pidätetään.
Voit tulostaa yhden kopion ja ladata otteita Sivuston sivuista henkilökohtaiseen käyttöön.
Et saa muokata paperi- tai digitaalikopioita materiaaleista, joita olet tulostanut tai ladannut, etkä saa käyttää kuvia, videota tai ääntä tai muuta grafiikkaa erillään siihen liittyvästä tekstistä ilman meidän lupaamme.
Asemamme (ja tunnistettujen osallistujien asema) Sivuston sisällön tekijänä on aina tunnustettava, ellei muuta ole sovittu.
Et saa käyttää mitään osaa Sivuston sisällöstä kaupallisiin tarkoituksiin ilman kirjallista lupaa meiltä tai lisensoijilta.
Jos tulostat, kopiot tai lataat Sivuston sisältöä näitä Käyttöehtoja rikkoen, oikeutesi käyttää Sivustoa poistetaan välittömästi ja sinun on palautettava tai tuhottava tekemäsi kopiot materiaalista.
Kaikki nimet, kuvat ja logot, jotka viittaavat meihin, ovat Jaguar Land Roverin tai sen lisenssin haltijoiden omaisuutta. Kaikki kolmannen osapuolten brändi-, tuote-, palvelu- ja yritysnimet tällä sivustolla ovat omistajiensa tavaramerkkejä ja tuotenimiä. Emme anna lupaa niiden käyttöön muille kuin omistajille. Tällainen käyttö voi olla rike omistajien oikeuksia kohtaan.

 • iPod®, iPhone™ ja iPod touch® ovat Apple Computer, Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity USA:ssa ja muissa maissa.
 • Dolby® on Dolby Laboratoriesin rekisteröity tavaramerkki, ja Jaguar Land Rover Limited käyttää merkkejä lisenssin alaisena.
 • DTS™ on DTS Inc:n rekisteröity tavaramerkki, ja Jaguar Land Rover Limited käyttää merkkejä lisenssin alaisena.
 • Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG. Inc:n omaisuutta, ja Jaguar Land Rover Limited käyttää merkkejä lisenssin alaisena.
 • Blackberry® on Research In Motion Limitedin tavaramerkki, rekisteröity USA:ssa ja odottaa rekisteröintiä tai rekisteröity muissa maissa.
 • Audyssey MultEQ® on Audyssey Laboratories, Inc:n rekisteröity tavaramerkki, ja Jaguar Land Rover Limited käyttää merkkejä lisenssin alaisena.
 • Bi-Xenon™ on Hella KgaA Hueck & Co:n rekisteröity tavaramerkki.
 • WhiteFire® on of Unwired Technology LLC:n rekisteröity tavaramerkki, ja Jaguar Land Rover Limited käyttää merkkejä lisenssin alaisena.

 

Tietoihin luottaminen

Yritämme parhaamme mukaan varmistaa, että sisältö ja tiedot Sivustolla ovat oikeat, täydelliset ja ajan tasalla, mutta tiedostamme, että virheitä voi esiintyä ajoittain.
Ilman haittaa oikeuksiasi kohtaan sivuston kaikki tiedot, tekstit, nimet, kuvat, logot, linkit, kuvakkeet ja muut materiaalit (ilman rajoituksia) tarjotaan 'SELLAISENAAN' ja ovat 'SAATAVILLA TILANTEEN MUKAAN' ilman esitystä, takuuta tai lupausta siitä, että Sivuston sisältö on oikea, täydellinen ja ajan tasalla.
Sivuston sisältö on tarkoitettu yleistiedoksi. Se ei ole kokoelma ohjeita, joihin voit ehdoitta luottaa. Sinun on hankittava asiantuntijan neuvoja ennen ryhtymistä toimeen tai toimista pidättäytymistä Sivuston sisällön pohjalta.

Vastuuvelvollisuuden rajoitus

Mikään näissä Käyttöehdoissa ei sulje pois tai rajoita vastuutamme kuolemantapauksesta tai henkilökohtaisesta vammasta, joka on syntynyt välinpitämättömyydestämme, petoksestamme tai petollisesta harhaanjohtamisestamme, tai muuta vastuuta, jota Englannin lainsäädäntö ei voi sulkea pois tai rajoittaa.
Lain sallimissa rajoissa suljemme pois kaikki olosuhteet, takuut, esitykset tai muut ehdot, jotka voivat koskea Sivustoa tai sen sisältöä.
Emme ole vastuussa mistään tappioista tai vahingoista, olipa kyseessä sopimus, vahingonkorvaus (sisältäen huolimattomuuden), rikkomus ym., joka liittyy:

 • Sivuston käyttöön tai kyvyttömyyteen käyttää sivustoa
 • Sivuston sisältöön luottamiseen


Jos olet yrityskäyttäjä, huomaa, että emme ole vastuussa:

 • tuottojen, myynnin tai liiketoiminnan menetyksestä
 • liiketoiminnan keskeytymisestä
 • ennustettujen säästöjen menetyksestä
 • liiketoimintamahdollisuuksien, liikearvon tai maineen menetyksestä
 • epäsuorasta tai seuraavasta tappiosta tai vahingosta


Jos olet kuluttajakäyttäjä, huomaa, että tarjoamme Sivuston vain koti- ja yksityiseen käyttöön. Hyväksyt, että et käytä Sivustoa kaupallisiin tarkoituksiin. Emme ole vastuussa tuottojen tai liiketoiminnan menetyksestä, liiketoiminnan keskeytymisestä tai liikemahdollisuuksien menetyksestä.
Emme ole vastuussa verkkosivustoista, jotka on linkitetty Sivustolle. Tällaisia linkkejä ei saa pitää merkkinä siitä, että suosimme linkitettyjä verkkosivustoja. Emme ole vastuussa tappioista tai vahingoista, joita voi syntyä näiden verkkosivujen käytöstä.

Virukset

Vaikka hoidamme Sivustoa vaadittavalla tavalla, emme takaa, että Sivusto on vapaa bugeista tai viruksista. Olet vastuussa siitä, että tietotekniikkasi, tietokoneohjelmasi ja alustasi on määritetty oikein Sivuston käyttöä varten. Käytä omaa virustorjuntaohjelmistoa.
Emme ole vastuussa mistään tappiosta tai vahingosta, jonka aiheuttaa virus, palvelunestohyökkäys tai muu teknisesti haitallinen materiaali, joka voi saastuttaa tietokonelaitteistosi, -ohjelmasi, tietosi tai muun materiaalin, kun käytät Sivustoa tai lataat sen sisältöä tai käytät sivustolle linkitettyjä verkkosivuja. Emme ole myöskään ole vastuussa siitä, mitä pidämme hallintamme ulkopuolella olevana kohteena.
Et saa väärinkäyttää Sivustoa levittämällä tietoisesti viruksia, troijalaisia, matoja tai muuta haitallista materiaalia. Et saa yrittää saada luvatonta pääsyä Sivustolle, palvelimelle, jolle Sivusto on tallennettu, tai muulle palvelimelle, tietokoneelle tai tietokannalle, joka on yhdistetty Sivustoon. Et saa hyökätä Sivustolle palvelunestohyökkäyksellä. Rikkomalla näitä ehtoja teet tietokoneen väärinkäyttölain 1990 alaisen rikoksen. Ilmoitamme tällaisista rikoksista viranomaisille ja teemme heidän kanssaan yhteistyötä toimittaaksemme henkilöllisyytesi heille. Tällaisen rikoksen yhteydessä käyttöoikeutesi Sivustolle poistetaan välittömästi.

Linkittäminen Sivustolle ja kolmansien osapuolten oikeudet

Voit luoda linkin kotisivullemme, jos teet sen reilulla ja lainmukaisella tavalla, joka ei vahingoita mainettamme tai yritä hyötyä siitä. Muussa tapauksessa, ellei kirjallisesti ole sovittu, et saa luoda linkkiä tavalla, joka viittaa yhteistyöhön kanssamme tai meidän hyväksyntäämme.
Et saa luoda linkkiä Sivustollemme millään verkkosivulla, jota et omista.
Sivustoa ei saa liittää muihin sivustoihin etkä saa luoda linkkiä Sivuston muihin osiin kotisivua lukuun ottamatta.
Pidätämme oikeuden perua linkitysluvan ilman erillistä ilmoitusta.
Jos haluat käyttää Sivuston sisältöä muulla kuin yllä mainitulla tavalla, ota meihin yhteyttä.
Jos Sivusto sisältää linkkejä muille sivustoille ja kolmansien osapuolten kohteisiin, nämä linkit on tarkoitettu vain tiedoksi. Emme hallitse kyseisten sivustojen tai kohteiden sisältöä.

Muut ehdot

Nämä Käyttöehdot viittaavat Evästekäytäntöön ja määrittävät ehdot, joilla me käsittelemme tietoja, joita tarjoat meille Sivuston kautta. Käyttämällä Sivustoa suostut tähän käsittelyyn.

Yleiset määräykset

Voimme muuttaa näitä Käyttöehtoja milloin tahansa. Käy säännöllisesti tällä sivulla ja huomioi tekemämme muutokset, sillä ne ovat sitovia.
Voimme päivittää Sivustoa aika ajoin ja muuttaa sisältöä milloin tahansa. Huomaa kuitenkin, että kaikki sisältö Sivustolla ei välttämättä ole aina ajan tasalla eikä meillä ole velvollisuutta päivittää sitä.
Jos olet kuluttajakäyttäjä, huomaa, että nämä Käyttöehdot ovat Englannin lainsäädännön alaisia. Sinä ja me hyväksymme, että Englannin ja Walesin oikeusistuimilla on toimivalta. Jos olet Pohjois-Irlannin kansalainen, voit siirtää käsittelyn Pohjois-Irlantiin. Jos olet Skotlannin kansalainen, voit siirtää käsittelyn Skotlantiin.
Jos olet yrityskäyttäjä, nämä Käyttöehdot (ja muut sopimussuhteen ulkopuoliset vaateet) ovat Englannin lainsäädännön alaisia. Me molemmat hyväksymme Englannin oikeusistuimien toimivallan.

Päivitetty viimeksi joulukuussa 2014

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi