TUTUSTU

RANGE ROVER EVOQUE
<h3><b>TUTUSTU </h3> RANGE ROVER EVOQUE

MUOTOILTU ILMAN KOMPROMISSEJA

CRAFTED WITHOUT COMPROMISE

VANGITSEVA MUOTOILU

Evoque kantaa sisällään Range Roverin muotoilun DNA:ta – tästä esimerkkeinä kelluva kattoratkaisu, kyljen jatkuva kaari ja uusi, elegantti kolmiulotteinen etusäleikkö. Uusien Pixel LED -ajovalojen muotoilu on tuore ja erottuva.

YKSITYISKOHTIEN TUNNOLLISUUTTA

Range Rover Evoque Dynamicin Graphite Atlas -viimeistellyt etu- ja takapuskurien alareunat vaativat huomiosi. Hienostunutta ulkoasua täydennetään 21 tuuman Gloss Dark Grey -alumiinivanteilla ja niiden kontrastisilla Diamond Turned -viimeistelyillä.

LUMOAVA ESTETIIKKA

Modernisti muotoillut, ”superpunaiset” LED-valot ja veistoksellinen takavalojen muotoilu sekä uudet animaatiot ajoneuvon lukitusta avattaessa ja suljettaessa.
CRAFTED WITHOUT COMPROMISE

RAUHOITTAVA YMPÄRISTÖ

Range Rover Evoquen rauhoittavan ja pelkistetyn matkustamon uudessa keskikonsolissa on tuntoaistilla viestivä uusi vaihteenvalitsin, kelluva 11,4-tuumainen, kaareva, lasinen kosketusnäyttö ja parannetut säilytystilat.

HIENOSTUNEET MATERIAALIT

Ylellisesti valikoituja materiaaleja ovat Windsor-nahka erottuvalla Herringbone Diamond -perforoinnilla, Ebony-värinen perforoitu nahaton Ultrafabrics™-vaihtoehto tai miellyttävän tuntuinen moderni Kvadrat™-villasekoitus.

HIENOSTUNEITA YKSITYISKOHTIA

Uudet Moonlight Chrome -yksityiskohdat tarjoavat visuaalisen kontrastin: hienostuneita ja hienovaraisia vivahteita on sijoitettu keskikonsoliin, ohjauspyörään ja ilmakanavien liukusäätimiin.

VIRHEETTÖMÄT VIIMEISTELYT

Visuaalisesti entistä houkuttelevammat valikoidut verhoilut tarjoavat erottuvia teemoja ja koristelistoja. Valitsitpa teknisen, modernin tai kosketusta miellyttävän sisustuksen, autenttinen ja luonnollinen viimeistely sitoo sen yhdeksi kokonaisuudeksi.

MUKAVASTI VERKOSSA

UUDEN SUKUPOLVEN PIVI PRO

Palkitun Pivi Pro1 -tietoviihdejärjestelmän kaikki ohjaimet löytyvät uudesta liikkuvasta, 11,4-tuumaisesta kaarevapintaisesta lasisesta pääkosketusnäytöstä. Äänenvoimakkuuden, ilmastoinnin ja istuimen säätöjen asetukset ovat kätevästi aina käden ulottuvilla.

AMAZON ALEXA

Ajoneuvon tärkeimmät ominaisuudet ovat ohjattavissa puhumalla Alexalle.3 Voit ohjata kaikkea navigoinnista medialaitteisiin – ja jopa yhteensopivia älylaitteita kotonasi – pelkästään äänelläsi.

KEHITTYNYTTÄ TEKNOLOGIAA

Pivi Pro -tietoviihdejärjestelmä toimii saumattomasti Software Over the Air -päivitysten kanssa parantaen Range Rover Evoquen tekniikkaa jatkuvasti.1 4What3words-navigoinnissa tarkat sijainnit löytyvät kolmen sanan syötteillä.

SAUMATON LIITETTÄVYYS

Virta ei pääse enää koskaan loppumaan: kaikkialla sijaitsevien USB-C-porttien ansiosta kaikki matkustajat pysyvät verkossa ja langaton lataaminen vähentää matkustamon epäjärjestystä.

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT

Valittavanasi on useita ajamisessa vaivaa säästäviä ja pysäköintiä helpottavia ominaisuuksia. Käytössäsi on valikoima innovatiivisia, ajamista parantavia teknologioita.

SEESTEINEN YMPÄRISTÖ

CABIN AIR PURIFICATION PLUS

Range Rover Evoquen Cabin Air Purification Plus -ilmanpuhdistusjärjestelmä edustaa luokkansa edistyneintä ilmanlaadun tekniikkaa. Se huolehtii osaltaan matkustajien hyvinvoinnista suodattamalla ilman PM2,5-suodattimella ja parantaa tarkkaavaisuutta tarkkailemalla ja ohjaamalla CO-pitoisuuksia.5

SÄHKÖISTÄVÄÄ SUORITUSKYKYÄ

HYBRIDI

Range Rover Evoque -lataushybridi (PHEV) tarjoaa eri vaihtoehtojen parhaat puolet: sen hybriditeknologiassa yhdistyvät 80 kW:n sähkömoottori ja Ingenium-bensiinimoottori. Aja päivittäiset ajosi pelkästään sähköisessä ajotilassa6: sertifioitu toimintamatka on jopa 62 km.**.

SÄHKÖISEN HYBRIDIN TEKNISET TIEDOT

SÄHKÖINEN TOIMINTAMATKA (ENINTÄÄN)

62 KM**

Odotettu todellinen toimintamatka (WLTP) jopa 48 km.

CO-2 PÄÄSTÖT (ALKAEN)

31 G/KM**

Täysin ilman pakokaasupäästöjä EV-tilassa.

LATAUSAIKA JULKISESSA LATAUSPISTEESSÄ (ALKAEN)

30 MINUUTTIA

DC-pikalataus tyhjästä 80 prosentin varaustilaan noin 30 minuutissa.

LATAUS KOTONA (ALKAEN)

2 TUNTIA 12 MINUUTTIA

100 prosenttiin asti 7 kW:n AC-kotilatausasemaa käyttäen.

KULKEE KAIKISSA MAASTOISSA

MUKAUTETTAVAT TEKNOLOGIAT

Älykäs neliveto ja Dynaaminen kaarreajon hallintajärjestelmä tarjoavat ajon varmuutta kaikissa olosuhteissa. Uraauurtavat teknologiat, kuten Pidonhallintajärjestelmä (ATPC) ja Terrain Response 2 -järjestelmä tukevat Range Roverin maastoajo-ominaisuuksia.

IHANTEELLINEN PITO

Ylämäkiavustin auttaa mäkilähdöissä estämällä ajoneuvon valumisen taaksepäin. Kierähtämisensuojajärjestelmä ja Ajonvakautusjärjestelmä parantavat suorituskykyä liukkailla alustoilla, kuten märällä nurmella, lumella ja jäällä, ja Perävaunun vakautusjärjestelmä (TSA) ylläpitää tasaista nopeutta kuormia vedettäessä.

LÖYTÖRETKI JATKUU

RANGE ROVER EVOQUE -MALLIT

RANGE ROVER EVOQUE -MALLIT

Näytä koko mallivalikoima.
YLEISKATSAUS

YLEISKATSAUS

Koe Range Rover Evoque.

**Näytä WLTP-tiedot.


Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO-päästöjen, polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen.2Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja vakioitua reittiä käyttämällä.

Latausajat vaihtelevat useista tekijöistä johtuen. Näitä ovat muun muassa akun ikä, kunto, lämpötila, varaustila latauksen alkaessa, käytetty latauslaitteisto ja latauksen kesto.

1Pivi- ja InControl-ominaisuudet, valinnaiset lisävarusteet sekä kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta. Tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Land Rover -jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet edellyttävät asiamukaista SIM-korttia ja siihen liittyvää tietoliikennesopimusta, jotka edellyttävät uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista. Connected Navigation edellyttää jatkotilausta Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

23D Surround -kamera. Kuva ei ole tosiaikainen. Turvallisuuden vuoksi tarkkaile ympäristöäsi. Riippuu paikallisista säädöksistä.

3Amazon, Alexa ja niihin liittyvät merkit ovat Amazon.comin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Tietyt Alexan toiminnot riippuvat älykodin tekniikasta. Voi edellyttää lisätuotteita ja -asetuksia. Yhteensopivat älypuhelimet. Liitettävyys riippuu kolmannen osapuolen verkkoalustoista ja -tilauksista.

4Vain yhteensopivissa älypuhelimissa. Riippuu käytettävissä olevista matkapuhelinverkoista, signaalin vahvuudesta ja asiakkaan tilistä. Edellyttää mobiilidataa ja Wi-Fi-yhteyttä. Langaton Software Over the Air -päivitys edellyttää ajajan suostumusta, verkkoyhteyttä ja palvelun saatavuutta kyseisellä markkina-alueella.

5Kilpailevien merkkien suljetun luokan ajoneuvoihin verrattuna. Voimassa päiväyksellä 3.3.2023.

6Keskimääräinen päivittäisten ajojen pituus (48 km) on laskettu Range Rover Evoque -ajonevojen InControl-tietojen perusteella 30 maailmanlaajuisella markkina-alueella 2019–2022 välisenä aikana. Täyteen ladatulla akulla.